Witlox installatiebedrijf Berlicum bv Raadhuisplein 20 5258 BJ Berlicum T (073) 5031280 F (073) 5033760 info@witlox-installatie.nl

homegeschiedenisspecialisatiesrecente projectenvacaturesservice en onderhoudcontact
specialisaties
verwarming

Zowel de partiuliere als industriele sector kan bij ons terecht voor verwamings installaties. Witlox is gespecialiseerd in vloerverwarmingen U kunt hierbij denken aan o.m. woonhuizen kantooren parkeergarages met hellingsbanen. Maar ook aan vloerverwarmingen voor bedrijfspanden. Voor vloerverwarming werken wij met het merk w.t.h. Voor verwarmings ketels gebruiken wij remeha en nefit als huis merk. Deze ketels worden dagelijks gemonteerd bij particulieren en in bedrijfspanden.

Daarnaast is Witlox uw installatie specialist voor thermische olie installaties met warmte terug winning (WTW). Ook plaatsen wij met enige regelmaat groote cv ketels van remeha met daarvoor gemonteerd een brander van weishaupt, dit zijn dan tweegasbranders en werken op biogas/aardgas. Ook voor complete biogas installaties kunt u bij ons terecht. Daar naast werken wij zeer nauw samen met enkele grote fabriekanten, dit om de kennis en producten te verbeteren.

Doordat wij met grote partijen inkopen en zeer lage overhead hebben. leveransiers en fabrikanten snel betalen en alles in eigendom hebben, kunnen wij stukken voordeliger werken dan onze conculega. wij geven ons inkoop voordeel aan de opdrachtgever. Ook investeerren wij een groot gedeelte van onze winsten in schoolling en innovatie. dit doen wij om onze opdrachtgevers een betere kwaliteit te kunnen geven. Ook zijn wij in het bezit van de aller nieuwste meet en regel apperatuur.

 
 

Specialisaties

verwarming
water
gas
sanitair
dakbedekkingen
airconditioning
luchtbehandelingen
 
  Vloerverwarming bedrijfspand
meer ...
  Vloerverwarming kantoorpand
meer ...
  Vloerverwarming bedrijfspand
meer ...
  Hellingbaanverwarming
meer ...