Witlox installatiebedrijf Berlicum bv Raadhuisplein 20 5258 BJ Berlicum T (073) 5031280 F (073) 5033760 info@witlox-installatie.nl

homegeschiedenisspecialisatiesrecente projectenvacaturesservice en onderhoudcontact
specialisaties
water

Bij het aanleggen van waterleidingen kan men kiezen uit een aantal mogelijkheden. Witlox bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Zo kunt u kiezen voor een kunststof waterleiding. Een kunststof waterleidingsysteem heeft een aantal voordelen: de flexibiliteit bijvoorbeeld en de relatief eenvoudige toepasbaarheid. U hoeft niet bang te zijn voor een kortere levensduur.

Maar ook koperen of RVS buizen zijn een mogelijkheid. RVS is in de voedingsmiddelenindustrie een veel gebruikt materiaal omdat het voor bacteriepopulaties een moeilijke hechtingsondergrond biedt, van zichzelf vrijwel geen stoffen afscheidt, goed reinigbaar is en bestand is tegen agressieve levensmiddelen als vruchtensappen, spinazie, vetzuren en dergelijke. Hoe gladder het RVS, hoe minder aanhechting er zal optreden; gepolijst RVS is dus schoner dan gestraald RVS. Het voordeel van de koperen leiding is dat de warmte beter geleid en dus zuiniger is.

 
 

Specialisaties

water
gas
verwarming
sanitair
dakbedekkingen
airconditioning
luchtbehandelingen