Witlox installatiebedrijf Berlicum bv Raadhuisplein 20 5258 BJ Berlicum T (073) 5031280 F (073) 5033760 info@witlox-installatie.nl

homegeschiedenisspecialisatiesrecente projectenvacaturesservice en onderhoudcontact
geschiedenis

Witlox is een vooruitstrevend installatiebedrijf wat gespecialiseerd is in werken waar een echte uitdaging in zit en waar andere installatiebedrijven niet aan durven te beginnen. U kunt hierbij denken aan met name waterzuiveringsinstallaties en de werkbouwtuigkundige onderdelen daarvan.

Daarnaast zijn wij ook specialist in thermische olie installaties met warmte terugwinning. Maar U kunt ook bij ons terecht voor gasinstallaties,verwarming, dak-en zinkwerk, airconditioning, luchtbehandelingen en sanitair voor een complete badkamer. Ook doen wij veel aan renovatiewerkzaamheden aan woningen. Dit vinden wij een echte uitdaging, waarbij we het liefst van helemaal 'niets' iets echt moois maken, in samenwerking met de klant. Dit doen wij door eigen ontwerpen en ontwerpen van de klant.

Witlox Installatie is inmiddels 65 jaar werkzaam op het gebied van loodgieters werkzaamheden, verwarming, dakbedekkingen, airconditioningen en luchtbehandelingen. Het bedrijf is begonnen met 'opa' Jan, daarna heeft zijn zoon Johan het overgenomen. Heden ten dage zet kleinzoon Stan Witlox het bedrijf voort, wat inmiddels is uitgegroeid tot een middelgroot installatie bedrijf. Witlox werkt voor zowel de particuliere als de industriele sector.

Bij Witlox is elke opdracht in goede handen, want wij werken met eigen personeel en vaste onderaannemers, zodat voor elke discipline de juiste persoon aanwezig is. Voor u is dit prettig, want u heeft slechts één aanspreekpunt. Ook beschikken wij over een moderne werkplaats en speciale machines en apparatuur die het mogelijk maken om de soms zeer gespecialiseerde werken uit te kunnen voeren. Kijk eens rond op deze site, om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.
 
 

Geschiedenis